Totalt antall sidevisninger

Kyllingstrimler i creme fraiche

Denne oppskriften er en lavkarborett.

Den kan spises med poteter eller ris også, for dem som ønsker dette, men her er den presentert med tilbehør av kokt blomkål og brokkoli som stekes med ost i ovnen.

2 porsjoner:


3 kyllingbryst skåret i strimler
3-4 vårløk finhakket
1 chillipepper finhakket
1 beger Creme Fraiche


Ha olje i pannen og brun kyllingstrimler i små prosjoner slik at de blir brune.
Når alt er stekt legger du i chilli og vårløk. Bland så inn kjøttet. Hell på et helt beger med Creme Fraiche og la det putre på lav temperatur mens du lager:


Gratinerte blomkål og brokkolibuketter:
Ta et lite blomkålhode og del i buketter. Ta like mye brokkoli og del i buketter.
Kok dette opp til de nesten er møre, hell av vannet og legg kålen i en ildfast form som er penslet med litt olje. Finhakk 2 fedd hvitløk, og del 8-10 minitomater og strø dette over. Hell litt olivenolje og salt over. Til slutt strør du over revet ost.
Gratineres i 250 grader i ca 8 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar