En pakke ferske potetlefser
Kald sekt ribbe - skinkestek
Kald stekt medisterkake - medisterpølse
Svor, ekte eller i poser fra Maarud
Kald surkål
Syltet agurk
Tyttebærsyltetøy
Grov sennep
Brunost (tynne skiver)
Smør et tynt lag med grov sennep utover lefsa
Del opp kjøtt, medisterkake og pølser i små litt lange biter
Legg dette i lengderetningen midt i lefsa
Strø på svor i småbiter
Spre en skje med surkål over
Skiver av syltet agurk og
Grov sennep
Brunost (tynne skiver)
Smør et tynt lag med grov sennep utover lefsa
Del opp kjøtt, medisterkake og pølser i små litt lange biter
Legg dette i lengderetningen midt i lefsa
Strø på svor i småbiter
Spre en skje med surkål over
Skiver av syltet agurk og
2 ts tyttebærsyltetøy
For de som tør: En tynn skive brunost spres langsmed som en topping
Rull sammen lefsa og del den i tre biter.
Serveres med kald juleøl og en liten akevitt!
Rull sammen lefsa og del den i tre biter.
Serveres med kald juleøl og en liten akevitt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar