
150 gr melis eller sukker og
300 gr malte mandler
røres inn til en jevn røre og legges i en rund kakeform (24-26 cm) med bakepapir i bunnen.
Stekes i ovn 160 grader (varmluft) i ca 35 minutter.
Fyll:

1/2 kopp espresso eller sterk kaffe blandes inn i den smeltede sjokoladen
3 dl kremfløte piskes til en fast krem sammen med 1 ts sukker. Husk kremen blir søt nok når du rører inn smeltet kokesjokolade.
Rør den smeltede sjokoladen (ta litt krem og rør inn i sjokoladeblandingen slik at den blir fortere kjølig) forsiktig inn i den piskede kremen. Fordel kremen over hele kaken. Dryss eventuelt raspet sjokolade på toppen!
Den smaker ekstra godt med friske bringebær/blåbær på toppen ved servering!
Denne har jeg også laget mye!! deilig! Står i boka mi som tante Lills nøttekake:-) Cecilie
SvarSlettKjært barn har mange navn, vet du! : ))
SvarSlett