Totalt antall sidevisninger

Ovnsbakt torsk med eple og hodekål

Dette er en av mange fiskeoppskrifter som finnes i mammas kokebok. Høres spennende ut med eple, kål og torsk - jeg har ikke smakt denne.


4 porsjoner:
800 gram torskefilet
3 epler
1/4 kålhode i store biter
1 ss grov sennep
1/2 grovhakket gul løk
1 ss smør
2 dl vann
1 dl creme fraiche
Salt og pepper


Sett stekeovnen på 180 grader. Smør en ildfast form og legg løken i formen. Legg biter av kål og eple over. Skjær fisken i serveringsstykker og legg disse over eple, løk og kål i formen. Dryss over salt og grovkvernet pepper. Hell over vann og sett formen i stekeovn ved 180 grader i 15 minutter. Bland sammen sennep og creme fraiche og hell over i formen rundt fisken. Server retten med kokte poteter, ris eller pasta - eller spis den bare slik den er rett fra formen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar