
Den kan spises med poteter eller ris også, for dem som ønsker dette, men her er den presentert med tilbehør av kokt blomkål og brokkoli som stekes med ost i ovnen.
2 porsjoner:
3 kyllingbryst skåret i strimler
3-4 vårløk finhakket
1 chillipepper finhakket
1 beger Creme Fraiche
Ha olje i pannen og brun kyllingstrimler i små prosjoner slik at de blir brune.
Når alt er stekt legger du i chilli og vårløk. Bland så inn kjøttet. Hell på et helt beger med Creme Fraiche og la det putre på lav temperatur mens du lager:
Gratinerte blomkål og brokkolibuketter:
Ta et lite blomkålhode og del i buketter. Ta like mye brokkoli og del i buketter.
Kok dette opp til de nesten er møre, hell av vannet og legg kålen i en ildfast form som er penslet med litt olje. Finhakk 2 fedd hvitløk, og del 8-10 minitomater og strø dette over. Hell litt olivenolje og salt over. Til slutt strør du over revet ost.
Gratineres i 250 grader i ca 8 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar